Efter lite ändrade planer igår stod det istället Lost säsong 3, (Hur bra är inte den serien!?!?!?!)(Jag är en av Sveriges sista människor att se den..) marabou mintkrokant, torkad melon och torkade jordgubbar, och torkad frukt med chokladöverdrag och ansiktsmask på schemat.

Min hals är bättre, men jag är rätt snorig, så jag googlade lite:

"Vad är snor, vart kommer de ifrån?

Snor är den vätska som bildas av slemhinnorna i näsan. Det består till störst det av vita blodkroppar, som är kroppens virusbekämpare. Under förkylning eller sjukdom ökar snorproduceringen då många vita blodkroppar dör. Kroppen kan producera cirka en halvliter snor på ett dygn!"
Källa: 180100

Så väldigt härligt. En halv liter.. Jag sitter med huvudvärk just nu. Och min teori är att jag har dragit upp så mycket snor i hjärnan att den har börjat svälla (och orsakar huvudvärken) samtidigt som snoret även trycker på mina ögon så jag är TRÖTT SOM FAN! Så nu ska jag lägga mig i sängen och "vila ögonen" tillsammans med ett par alvedon.





Sötaste tjejen... Mitt nattlinne är iaf sötast, en apa som hänger upp och ner med en banan i handen tillsammans med texten "I love bananas".