Ja det är ju inte varje dag jag bloggar längre direkt... Men jag tänkte att jag relativt detaljerat ska skriva om Rickys och min jorden runt resa för min del, för familj om dom är intresserade, och även om några andra också är det ;P
 
Resan har varit planerat länge men pga av att iaf en av oss behövde körkort för att kunna genomföra Nya Zeeland kunde vi inte boka fören november tidigast då jag hade min uppkörning. Känslan när jag klarade allt på första försöket och visste att Nya Zeeland var möjligt...
En vecka innan vi åkte hade Ricky sin uppkörning och klarade det - sjukt lättade över att vara 2 chaufförer på Nya Zeeland haha.
 
Den 28e januari begav vi oss mot Kastrup för att påbörja vår resa Singapore- Australien-Nya Zeeland-Hawaii- New York. 23 dagar av frihet, det enda vi behövde passa var flygen...
Vi flög med Qatar Airways till Singapore med mellanlandning i Doha. Utan tvekan det bästa flygbolaget tillsammans med Cathay Pacific.
Väl framme i Singapore möttes vi av svettiga 30 grader. 
 
 Singapore
 
Efter flyg på 6 och 8 timmar var det rätt skönt att inte göra särskilt mycket när vi landade. Vi strosade lite i stan, svettades, och efter några timmar slängde vi in handduken och köpte med mat till hotellet och kröp ner i sängen för att äta.

Dagens efter vaknade vi upp till strålande solsken och innan planet till Australien gick blev det lite sol och bad, så skönt!
 
Australien
 Efter det troligtvis tråkigaste flyget någonsin (8 timmar på ett plan som är som ett charterplan, dvs noll underhållning och comfort..) var det riktigt skönt att komma fram till hotellet vid Gold Coast och ha denna utsikten.
Innan något annat blev det flera sköna dopp i poolen.
Till min glädje hade Coles kvar dessa sallader även denna gången, åt dessa för 2 år sedan också ;P
Fantastisk strand vid Gold Coast, skönaste vattnet jag känt på, dessvärre alldeles för mycket vågor för att bada.
 Efter några timmar i denna sköna sängen blev det uber kl 3 på natten till flygplatsen för underbara Nya Zeeland.
 
 Fortsättning följer ;)