Ingen som läser min blogg kan väl ha missat mitt intresse för resor. Jag tycker inte bara om det lite sådär lagom så jag nöjer mig med en charterresa eller weekend 1-2 gånger om årdet. Jag brinner för det. Inte bara resandet i sig utan allt runt omkring. Reser man med mig får man räkna med att jag är reseledaren, jag kollar upp ALLT. Min respartner får en komplett resa serverad (givetvis efter bådas önskemål ; ). Jag ägnar timmar åt att kolla upp länder jag vill besöka, städer, aktiviteter, flyg osv. Infon jag samlar på mig är inte som tyskan i högstadiet och försvinner, utan den sitter kvar. Min kommande resa till Antarktis är typ redan planerad, Kilimanjaro ligger och väntar på bättre tider, och jag har plockat fram den PERFEKTA jorden runt resan som jag hoppas blir av 2016. Timmar av letande vilka länder som funkar bra ihop, vilka länder och städer det är billigast med stopovers (Australien och NZ är huvuddestinationer) och vilken ordning saker och ting bör tas. Bara tanken på att resa jorden runt får det ju att pirra i magen! Låter som ett kontrollfreak, men hellre en väl planerad resa och ha utrymme för att vara spontan, än oplanerad och bara spontan och därmed kanske få en dyrare resa där man missar saker.
Efter 3 år inom gröneyteskötsel börjar jag plugga till turistvärd imorgon. Jag måste jobba med resor... Förhoppningsvis ger detta mig en fot in i branschen.
Ibland förvånas jag ändå över resorna jag gjort de senaste typ 2½ åren. New York, Svalbard, Cypern, Grönland och Island, Chicago, LA, Vegas, Miami, Kina, och Island igen. Och travresan i Sverige och 2 turer till Norge inte att förglömma!
 
Har aldrig gillat att plugga, förhoppningsvis är detta LITE roligare än både hälsoprogram och trädgårdanläggning..