Sååå, om det är någon som har tvivlat på min bebis kapacitet har vi beviset på det här..
Älsklingen tävlade igår, mötte Like magic face som folk spikade, och folk sa "är han felfri är han oslagbar". Ye ye ye..
In my ass.
Loppet startade och från sitt 7e spår var det svårt att gå till ledning direkt, men efter 400 meter bytte han av Admiral godiva (som låg rygg i honom hela loppet i Halmstad) och tog ledningen. Efter ett tag avancerade Like magic face och lade sig i dödens (utvändigt ledaren - Emperador). Loppet rullade på och Emperador var vackrare än han någonsin varit, och han travade som en stjärna.
Mot sista kurvan började en svag lucka visa sig, hästarna bakom honom placerade om sig lite och några avancerade.
Fram på upploppet hade dom inte en chans mot honom. Han travade på och såg väldigt harmonisk ut, och han såg inte ens ut att behöva ta i, han bara svävade fram medan övriga fältet var stumma på upploppet. Han vann med 6 längder..
Han var mest spelad på V5 systemet, och han va totofavorit. Folk börjar kanske förstå vilken kapacitet han har..
Sydsvenskan verkar iaf ha koll på det. Imorse när jag vaknade möttes jag av en artikel i tidning om enbart Emperador. Av över 100 hästar som startade på jägers igår har dom skrivit om just honom.
Det är en ganska cool känsla faktiskt, när en så stor tidning skriver om just vår häst.
Det finns inte ord nog att beskriva hur stolt jag är.
Min familj är så lyckligt lottade som får vara ägare till en sån häst som Emperador. Det är ganska få förunnat att få en så fin resa med sin häst som vi haft med Emperador. Och än är den inte slut på länge ♥


Bäbisen längst ner till vänster

Vår stjärna på upploppet.



Hade vi och andra vetat för ett år sedan hur fantastisk Emperador skulle visa sig vara, hade nog vi alla rynkat på näsan en aning. Nog för att jag alltid har trott på honom, även när det var nattsvart. Men jag trodde aldrig att det skulle bli såhär. 5 av hans 9 starter har direktssänts på tv4 sport, han har startat i V65, och han har tävlat på 2 V75-dagar.
På 9 starter har han kammat hem tre 1a-platser, två 2a platser och en 3e-plats. Han är så mycket mer än vad vi begärt och hoppats.

Jag älskar honom så mycket ♥