I fredags bar det som sagt av till Kalmar med mor och bror för att se vår baby tävla. En tur som helt klar var värd 6 timmar i bilen inom loppet av typ 9 timmar.
Resan dit var nice, tog ett mysigt stopp på en rastplats och käkade lite frukost och hade de gott i morgonsolen.
Sen fortsatte vi till Kalmar som för övrigt är världens sämsta vägar till. Blir fan inget flyt för det är minisamhälle hela tiden och fartökningar/sänkning för jämnan.
Framme hos Kejsaren i stallet va han så jävla gosig. Han fick lite tuff attityd ett tag men i fredags var en riktigt kelgris och stod och mös medan jag kliade, pussade och tittade på den vackra varelsen jag hade framför mig. Att titta en häst lite diskret och försiktigt i ögonen går rakt in i själen. Lugnare blick än vad han hade då får man leta efter med ljus och lykta.
Efter ett tag var det dags för värmning som gick fint. Efter värmningen blev L och Emperador intervjuade. kändes coolt! En stund senare hörde vi några män snacka om hästarna som ska vara med i kommande lopp och dom nämnde Emperador som "bara stark".
Efter lite chill i stallet var det dags att ge sig ut på banan. Jag va så fucking nervös när vi stod vid staketet och kollade på defileringen. Mådde illa och skakade och kunde inte stå stilla. Dessutom visades loppet på tv och det är en riktigt häftig känsla, när ens häst tävlar och loppet sänd direktsänt på tv..
Loppet var strax över 2600 meter (2½ varv) auto (bakom bil) vilket betydde att han startade på andra sidan banan.
Starten gick bra och han skötte sig utmärkt. Hela loppet gick fantastiskt, han var fantastisk och han kom i mål som 2a vilket var väldigt bra då startfältet var starkare än sist, och där va en väldigt bra häst med i loppet (som kom 1a). Och han kom i mål utan att vara urlakad, känns som han skulle kunna trava på ett varv till.
Han är så fantastisk, han har presterat så bra, och utvecklats något så otroligt de senaste 3 månaderna tack var otroligt duktiga personer.
Han är världens bästa och jag är så jävla stolt över honom. Han har gett sig så mycket att jag tom börjar gråta bara av att titta på foto på honom. Och det är sick.
Min fina, älskade häst ♥ Du är så perfekt!


Mys ♥

Värmning

Coola hästägaren

Cool igen

Intervju

Nyduschad  och söt :D


Han var 3e mest spelad, inte illa jämfört med oddsen i Danmark..

Första varvet

Andra varvet

Upploppet


Min prins ♥