Det har redan gått en månad sen jag kom hem från Grönland och Island och jag har väl hunnit landa ganska väl i det nu, men irritationen över Airgreenlands skit är svårsmält.
Rycker i alla trådar som går men det verkar som jag går ut ur detta med förlust på ett par tusen. Och det kan jag väl acceptera någorlunda, det är desto svårare att acceptera att min resa till Island sabbades så som den gjorde.
Nåväl!
Island är nog ett av världens mest fantastiska och imponerade land.
Jag fick dessvärre se så lite av Island, såg så himla mycket fram emot att se hekla och landmannalaugar och allt på vägen dit, men fick nöja mig med gyllene cirkeln.
Det råder dock inga tvivel om att det är en ö jag kommer besöka fler gånger, där finns ju så himla mycket att se och de olika delarna av landet har så olika saker att erbjuda!
Nu håller jag tummarna för att jag tar mig samman och lyckas ta körkort till sommaren 2014, då är det jag som bilar runt hela ön med tält och sovsäck i bagaget. Och om inte får de bli den efterlängtade turen till Hekla bl.a.
Gillar ni naturen och inte har något emot varierande väder kan jag varmt rekommendera Island, man kan inte åka därifrån besviken..
 
Sådär lite hann jag ser. Det gula runt ön är deras ringväg/riksväg, där ska det bilas!