Godkväll : )
Har haft en asnice helg.
Fredagen var lugn och skön.
Igår började jag dagen med en tripp till min underbara Jessicas nyöppnade fotvårdssalong http://www.fotpinglan.se/. Sjukt mysigt och fint. Jag är så otroligt stolt över henne ♥
Efter Det blev det en sväng till jägersro för lite hästtittande. Det var så dimmigt där att man inte såg till andra sidan banan ens -_-.
På kvällen kom x. Jag hade laddat upp med varsin pumpa att skära ut (och julmust, så jävla gott!). Jag körde på en klassisk, enkel och vanlig utskärning. Uselt gjort av mig då han gjorde en kick ass fin, som fick min att framstå som något ett dagisbarn gjort.. Men vad fan gör det, det var roligt att göra det.
Sen begav vi oss till Entré för Paranormal activity. Bästa filmen vi sett tillsammans, helt klart. Och det var den bästa av de 3 PA filmerna. Här utgick filmen mycket från en kamera som var i någons näve, och det gjorde det läskigare, man var liksom med i filmen; ). Helt klart sevärd, och en urmysig biofilm.
När vi kom hem till mig igen kröp vi ner i sängen med rosé och "High tensions". Såg den med 1/4 öga bara, men den verkade inte särskilt superbra. Somnade rätt sent, men det var ju okej eftersom klockan drogs tillbaka en timme, kanonsmidigt.
Idag kollade vi på House of orphans. Helt.klart.sämsta.filmen.NÅGONSIN. Redan när vi satte på den kändes den sjukt b. Men vi tittade vidare lite smått. Och den var så skrattretande usel. Fanns ingenting bra med den. Skådespelarna var riktigt sugiga. Filmen är svensk och inspelad i Sverige tydligen, MEN, alla snackar engelska. Urkass sådan. Sån skolengelska man hade i 8e klass typ-_-.
Trots den var så kass såg vi hela. Skrattade dock mest åt den.. Dom upprepade saker hela tiden typ. Kan dock rekommendera er att se den trots det. Mest för den är så patetisk. Lite svår att beskriva emd ord ; )
När x begav sig hem, körde jag och mor till pappa och pyntade hans grav. Det blev mycket fint ♥


Min tjusiga pumpa!

Provade Aussie igår, ganska gott : )



Ser så vintrigt och juligt ut med gravdekorationen och granriset.


Saknar och älskar dig ♥